Mersin’de öğrencilerin karne heyecanı

Tarih: 20 Ocak 2023 Cuma 15:26

Mersin’de 2022-2023 eğitim öğretim yılı 1’inci kanaat dönemi, karne töreniyle sona erdi.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan'ın katılımıyla Akdeniz Cengiz Topel Ortaokulu'nda karne töreni düzenlendi. Öğrencilerin Vali Pehlivan ve İl Mili Eğitim Müdürü Adem Koca'dan aldığı karne töreninde, kitap hediye edildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca törende yaptığı konuşmada, "Biz eğitimciler için öğrenci demek evlat demektir. Öğrencilerimizin bu mutlu günlerinde yanlarında olmak, onlara karnelerini vermek bizim için büyük mutluluk. Bu sene evlatlarımıza karneleriyle birlikte birer de kitap hediye ediyoruz. Onların kitaplarla dost olmaları, okumaları ve kendilerini geliştirmeleri eğitimcilerin en büyük hedeflerindendir. Kıymetli velilerimize buradan seslenmek istiyorum, öğrencilerimizi notlarıyla değil yüreklerindeki sevgiyle, güzel ahlaklarıyla değerlendirelim. Her bir evladımız bizim geleceğimizdir. Bu bilinçle onların üzerinden sevgimizi, şefkatimizi, ilgimizi asla eksik etmeyelim. Tüm meslektaşlarıma, evlatlarıma ikinci dönem esenlikle buluşmak üzere iyi tatiller diliyor, tüm eğitim camiamızı saygıyla selamlıyorum" dedi.


Etiket: mersin, haber, vali, Ali, Hamza, Pehlivan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA