Mersin Barosu ’deprem komisyonu’ kurdu

Tarih: 18 Şubat 2023 Cumartesi 11:02

Mersin Barosu, depremden etkilenen 10 ilimizde depremzedelere gönderilen yardımların koordineli bir şekilde ulaştırılması için Deprem Komisyonu kurdu.

Mersin Barosu Başkan Yardımcısı Av. Kazım Yüksel, Genel Sekreter Av. Murat Akın ve Sayman Av. Rauf Sina Aycan’ın öncülüğünde gerçekleşen Deprem Komisyonu Toplantısının ilki, gönüllü komisyon üyesi avukatlarımızın katılımıyla Mersin Barosu konferans salonunda gerçekleşti.

Komisyonun kuruluş amacı hakkında bilgiler veren Baro yönetimi; Mersin’den deprem bölgelerine gönderilecek yığınla temel ihtiyaçların olduğunu, ancak koordinasyon eksikliği nedeniyle yardımların sağlıklı bir şekilde yerine ulaşmadığını belirtilerek, depremzedelere yardımın koordineli bir şekilde ulaştırılması için Deprem Komisyonu kurduklarını söyledi. Türkiye Barolar Birliği ise, her ilde gönüllü ve tecrübeli avukatlardan oluşan havuzdan, belirlediği deprem bölgelerine ekip gönderecek. 


Etiket: mersin, haber, baro


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA