Gönüllü öğretmenler Hatay’da

Tarih: 24 Şubat 2023 Cuma 11:44

Mersinli gönüllü rehber öğretmenler, deprem sonrası çocuklara psikolojik destek vermek için Hatay’a gitti.

Mersin'de, binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremleri sonrasında gönüllü 11 rehber öğretmen, çocuklara psikososyal destek için Hatay'a gönderildi. 

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Milli Eğitim Müdürlüğü'de görev yapan gönüllü 11 rehber öğretmen, psikososyal destek hizmetleri kapsamında Hatay'a uğurlarken yaptığı konuşmada konuşamada, "Afet sonrası depremzede çocuklarımıza psikososyal destek sağlamak amacıyla 11 rehber öğretmenimizi Hatay'a uğurluyoruz. Evlatlarımızın bu süreçte eğitimden kopmamaları, özellikle psikososyal açıdan alan uzmanlarından destek almaları çok önemli. Yaralarımızın en kısa zamanda sarılması temennisiyle gönüllü öğretmenlerimiz sahada görev alıyorlar. Bu zorlu süreçte milletimizi yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum" dedi


Etiket: mersin, hatay, deprem, öğretmen, psikoloji,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA