Jandarma suça geçit vermiyor

Tarih: 7 Mart 2023 Salı 11:42

Mersin’de, jandarma ekiplerinin kaçakçılık ve dolandırıcılık suçlarına yönelik düzenlediği operasyonlarla 5 şüpheli gözaltına alındı.

Mersin'de, jandarma ekiplerinin kaçakçılık ve dolandırıcılık suçlarına yönelik düzenlediği operasyonlarla 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl jandarma komutanlığından yapılan açıklamaya göre; Tarsus ve Çamlıyayla ilçelerinde kaçak içki ve sigara üretimi yapıldığı bilgisini alan güvenlik güçleri, eş zamanlı baskınlarla 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Adreslerdeki aramalarda 32 litre kaçak içki ile 4 bin 475 adet kaçak sigaraya el konuldu.

Merkez Mezitli ve Akdeniz ilçelerinde ise internet üzerinden yasal bahis danışmanlığı adı altında dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 3 kişinin kimliği kısa sürede saptandı. Gözaltına alınan şüphelilerin evinde 4 cep telefonu, 8 sim kart ve banka kartı ele geçirildi. 

İki ayrı çalışmada gözaltına alınan 5 şüpheli, sorgulanmak üzere karakola götürüldü. 


Etiket: mersin, tarsus, çamlıyayla, jandarma, operasyon, asayiş, baskın,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA