Terör örgütüne darbe: 10 gözaltı

Tarih: 10 Mart 2023 Cuma 11:14

Mersin polisinin terör örgütlerine yönelik operasyonlarda, aralarında karı-kocanın da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı.

 

Mersin polisinin terör örgütlerine yönelik operasyonlarda, aralarında karı-kocanın da bulunduğu 10 şüpheli gözaltına alındı. 

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik kapsamlı çalışmalarını sürdüren Mersin İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekipleri, örgüt adına kırsal alanında faaliyet gösterdikten sonra kaçak yollarla Türkiye giriş yapan karı-koca M.P ve Z.D.'nin Mersin'de saklandığını saptadı. Kırsaldaki teröristlerle çok sayıda fotoğrafı bulunan bir şüphelinin de D.D. olduğunu belirleyen polis, terör yanlısı sosyal medya paylaşımı yaptıkları ortaya çıkan F.B, S.E, S.F, S.P, E.S.B, Z.E ve Ö.O'yü, 112 polisin katıldığı eş zamanlı operasyonlarla gözaltına aldı.

Özel harekat polislerinin de yer aldığı operasyonlar sonucunda ele geçirilen 10 terör şüphelisi sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 


Etiket: mersin, terör, polis, operasyon, asayiş, güvenlik,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA