MİY’de özeleştri: "Oyun ve mücadelemiz bize yakışmadı"

Tarih: 13 Mart 2023 Pazartesi 15:02

Exenpay Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, 1-1 sona eren Belediye Kütahyaspor maçındaki oyun ve mücadelenin kendilerine yakışmadığını söyledi.

Exenpay Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ersin Aka, 1-1 sona eren Belediye Kütahyaspor maçındaki oyun ve mücadelenin kendilerine yakışmadığını belirterek, "Edirnespor ve Kütahyaspor maçında alınan 2 beraberlik, sonuçtan ziyade oynanan oyun ve mücadele bize yakışmadı. Bu süreçte yaptığımız iyi şeyleri, son iki haftadaki kötü performansımızla silmeyeceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, Belediye Kütahyaspor ile 1-1 berabere kalarak hedefine bir adım daha yaklaştı. Şampiyonluk yolunda zorlu deplasmanda kritik bir puan alan Kırmızı Lacivertlilerde, Teknik Direktör Ersin Aka Belediye Kütahyaspor maçını değerlendirdi.

“BİR AN ÖNCE TOPARLANMALIYIZ"
Son iki maçtaki oyun ve mücadelenin kendilerine yakışmadığını belirten Aka, “Edirnespor ve Kütahyaspor maçında alınan 2 beraberlik, sonuçtan ziyade oynanan oyun ve mücadele bize yakışmadı. Bunun sebebi depremden dolayı lige verilen arayı iyi değerlendiremedik. Bir an önce psikolojik ve fiziksel olarak toparlanmayız ve depremden önceki oyunumuza dönmeliyiz. Biz, bu ligin en iyi futbolunu oynayan, fiziksel açıdan rakiplerine üstünlük sağlayan ve iyi oyunculardan kurulu bir takımıyız. Bunun yanı sıra da 19 haftadır lideriz. Bu süreçte yaptığımız iyi şeyleri, son iki haftadaki kötü performansımızla silmeyeceğiz ve oyuncularımıza her zamankinden daha fazla sarılacağız. Camiamızdan isteğim, oyuncularımıza inanın. Bu oyuncuları benim ve teknik ekibimin kararı ile sahaya sürüyoruz. O yüzden burada eleştiri yapılacaksa bana yapılsın, oyuncularıma yapılmasın" diye konuştu.

Elazığ maçı hakkında da konuşan Ersin Aka, “Ordu maçında olduğu gibi Elazığ maçında da bize yakışan futbolu ve mücadeleyi sahaya yansıtacağız. Biz şampiyon olacağız. Camiamızın bütün bileşenleri, yönetimi, teknik ekibi, oyuncusu, personeli ve taraftarlarımızla birlikte başaracağız" ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, kütahya, mersinidmanyurdu, kütahyabelediyespor, ersinaka, futbol,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA