Mersin’e 22 bin 300 depremzede öğrenci geldi

Tarih: 15 Mart 2023 Çarşamba 11:51

Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, afet bölgesinden gelen 22 bin 300 öğrencinin kentteki okullara nakil olduğunu söyledi.

Mersin Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, afet bölgesinden gelen 22 bin 300 öğrencinin kentteki okullara nakil olduğunu belirterek, "Kıymetli velilerimizin bilmesini isterim ki çocuklarınız bizlere emanet" dedi.

Valisi Ali Hamza Pehlivan, Toroslar İbni Sina Özel Eğitim Meslek Lisesi ve Toroslar Hafsa Sultan MTAL pansiyonlarını ziyaret etti. Yöneticilerden süreçle ilgili bilgi alan ve depremzedelerle buluşan Vali Pehlivan'a, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca da eşlik etti.

Asrın felaketinde yaraların sarılması için büyük çaba sarfedildiğini vurgulayan Koca, "İlimizde birçok kurumumuzda depremzede vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Bugün itibariyle 22.300 evladımız afet bölgesinden gelerek okullarımıza nakil olmuştur. Kıymetli velilerimizin bilmesini isterim ki çocuklarınız bizlere emanet. En büyük temennimiz yaraların bir an önce sarılmasıdır" diye konuştu.

Koca, bu süreçte kendilerine büyük destek veren Vali Pehlivan ile tüm eğitimcilere teşekkür etti. 


Etiket: mersin, mersinvalisi, alihamzapehlivan, ademkoca,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA