Silah tüccarlarına operasyon

Tarih: 21 Mart 2023 Salı 10:27

Mersin’de, yasadışı silah satışı yaptıkları belirlenen 4 kişi, özel harekat polislerinin de yer aldığı operasyonla yakalandı.

Mersin'de, yasadışı silah satışı yaptıkları belirlenen 4 kişi, özel harekat polislerinin de yer aldığı operasyonla yakalandı. 

Konuya ilişkin Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "KOM Şube Müdürlüğünce yasadışı silah ticareti yapan şahısların tespitine yönelik yürütülen uzun soluklu ve kapsamlı çalışmalar neticesinde, Mersin'de yasadışı silah ticareti yaptıkları tespit edilen 4 şahsın, suç örgütleri ile irtibatlı bir şekilde çok sayıda silahı yasadışı şekilde ilimize getirerek satmayı amaçladıkları tespit edildi. Şahısların eylemlerinin deşifre edilmesi için yapılan takipler neticesinde, 1 adet AK47 Kalaşnikof tüfek, 2 şarjör, 2 fişek, 61 tabanca, 54 tabanca şarjörü, 250 tabanca fişeği, 12 adet anahtarlık görünümlü suikast silahı, 10 otomatik av tüfeği, 20 av tüfeği şarjörü, 26 tabanca namlusu ve 30 silah parçası ele geçirildi" denildi.

Şüphelilerin belirlenen adreslerine özel harekat polislerinin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenleyen güvenlik güçleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı.


Etiket: mersin, asayiş, polis, silahkaçakçısı,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA