Tarsus’ta çalındı, Osmaniye’de bulundu

Tarih: 3 Nisan 2023 Pazartesi 12:21

Mersin Tarsus ilçesinden çalınan bir traktör, emniyet güçlerinin titiz takibi sonucunda Osmaniye’de bulunarak sahibine teslim edildi.

Mersin'in Tarsus ilçesinden çalınan 600 bin TL değerindeki traktör, yaklaşık 200 güvenlik kamerasının detaylı incelenmesi sonucu Osmaniye'de bulanarak sahibine teslim edildi. 

Eski Ankara yolu üzerinde kayısı üretimi yapan bir çiftçi, traktörünün çalışması üzerine polise başvurdu. İhbarın ardından geniş çaplı araştırma başlatan emniyet güçleri, olay yeri ve çevresindeki yaklaşık 200 güvenlik kamerasının kaydettiği yüzlerce saatlik görüntüyü büyük bir dikkatle inceledi. Çalışma sonucunda hırsızlık şüphelilerinin kimliklerini tespit eden polis, çalınan traktörün sahte plakayla köy yollarından Adana'ya götürüldüğünü, aracın burada da Osmaniye'de yaşayan başka bir çiftçiye satıldığını belirledi. Osmaniye'deki bir hangara baskın yapan polis, çalıntı traktöre el koyup 3 şüpheliyi gözaltına aldı. 

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.B. tutuklanırken, E.A. savcılık tarafından serbest bırakıldı. Traktörü satın alan H.T. hakkında ise 'suç eşyasını satın alma' suçundan işlem başlatıldı. 600 bin TL değerindeki traktörüne kavuşan çiftçi, emniyet güçlerine teşekkür etti.


Etiket: mersin, tarsus, adana, osmaniye, traktör, hırsızlık, newholland, haber, polis, asayiş,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA