Robotik Şampiyonlar Mersin’e dönda

Tarih: 6 Nisan 2023 Perşembe 20:51

İstanbul’da düzenlenen First Robotics Competition Haliç Regional’da şampiyon olarak kenti başarı ile temsil ederek gururlandıran Robotik Takımı ’Uzayın Kaplanları’nı Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, başarılarından dolayı tebrik etti.

 

 

İstanbul'da düzenlenen dünyadaki en prestijli robotik yarışması olarak gösterilen First Robotics Competition Haliç Regional'da şampiyon olarak Mersin'i başarı ile temsil ederek gururlandıran Uğur Okulları Mersin Kampüsü Robotik Takımı kentte döndü.
İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, 31 Mart, 1-2 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen ve dünyadaki en prestijli robotik yarışması olarak gösterilen First Robotics Competition Haliç Regional'da şampiyon olarak Mersin'i gururlandıran Uğur Okulları Mersin Kampüsü Robotik Takımı "8220-Space Tigers"ı makamında ağırladı.
Özel Mersin Uğur Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Refik Ziya Subaşı, Kampüs Müdürü Nejla Kaya Gencer ve Bilişim teknolojileri öğretmeni İlker Erdevil'in öğrencilere eşlik ettiği ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Kazandığı şampiyonlukla ABD Houston'da düzenlenecek ''Dünya Şampiyonası''nda ülkemizi temsil etme hakkını kazanarak Mersinimize bu gururu yaşatan öğrencilerimize, onlara her daim destek olan kıymetli velilerimize ve çok değerli meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, evlatlarımızın başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Etiket: mersin, öğrenci, robotikşampiyonlar,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA