Jandarma torbacılara göz açtırmıyor

Tarih: 6 Nisan 2023 Perşembe 20:54

Mersin’de jandarma torbacılara yönelik gerçekleştirdiği ’Kökünü Kurutma’ operasyonunda çok sayıda kişi yakalayarak gözaltına alındı.

 

 

Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik Kökünü Kurutma operasyonu düzenlendi.
Mersin İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına düzenlediği 'Kökünü Kurutma' operasyonunda 60 şüpheliyi yakaladı.
Erdemli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Erdemli, Silifke, Tarsus, Mut, Çamlıyayla, Toroslar, Anamur ve Yenişehir ilçelerindeki (61) adrese drone ve Jandarma Komando Timi destekli düzenlenen geniş çaplı operasyona 138 jandarma ekibi ve 8 narkotik köpeği katıldı.
Operasyon düzenlenen adreslerde yapılan aramada 32 kilo 300 gram esrar, 1500 gram skunk, 1310 gram metamfetamin, 2 bin 300 adet sentetik uyuşturucu hap, 500 gram bonzai, 218 gram eroin, 305 kök kenevir, 5 adet hassas terazi ile çok sayıda dijital materyale el kondu.


Etiket: mersin, jandarma, operasyon,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA