Mezitli’de açılış mitinge döndü

Tarih: 25 Nisan 2023 Salı 15:08

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim sürecindeki çalışmaların yürütülmesi için ‘Mezitli Kılıçdaroğlu Seçim Koordinasyon Merkezi’ coşkulu bir törenle açıldı.

Mezitli Menderes Mahallesi GMK Bulvarı üzerinde bulunan Koordinasyon Merkezi’nin açılışına; Millet ittifakının İl Başkanları ve yöneticileri, ilçe başkanı ve yöneticileri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,Eski Kültür ve Turizm Bakanı Fikri Sağlar, CHP Parti Meclis Üyesi Emre Yılmaz, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Millet ittifakının milletvekili adayları, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilçe belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ. BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Başkanlık sisteminde yolun sonunun göründüğünü ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yeryüzünde örneği görülmeyen Başkanlık sisteminin sonuna geldik. Bu sistemde neler neler gördük. Bağımsız yargı mensuplarının tek adam karşısında ayağa kalkarak iliksiz cübbelerini iliklemeye çalıştıklarını; Hakkını arayan madenci yakının danışmanlarca tekmelendiğini, deprem için yapılan çadırların satıldığını ve saymakla bitmeyen AKP icraatlarını gördük. Başkanlık sisteminde yolun sonu göründü. Ancak, ikinci bir mücadele alanımız daha var;103 yıl önce; ulusumuzun emperyalizme karşı verdiği onurlu mücadelenin merkezi olan, halk iradesinin ve bağımsızlığımızın güvencesi TBMM’de çoğunluğun elde edilmesi ile mücadelemiz tamamlanacaktır. Cumhuriyetimizin 2. yüzyılına 19 gün kaldı; örgütlerimiz başta olmak üzere çok çalışmalıyız. Kırgınlıklarınız, haklı eleştirileriniz olabilir. Ama gün o gün değil. Şimdi; kucaklaşma zamanı, birlikte mücadele etme zamanı. Birlikte başaracağız. Birlikte kazanacağız. Bir devrimcinin yıllar önce söylediği gibi; çiçeklerimizi tek tek kopardılar, fakat baharın gelmesini engelleyemeyecekler. Size söz” şeklinde konuştu.

 


Etiket: mersin, haber, mezitli, belediye, neşet, tarhan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA