MİY, şampiyonluğa koşuyor

Tarih: 8 Mayıs 2023 Pazartesi 11:27

Türkiye TFF 3’üncü Lig 1’inci grup maçında Exenpay Yeni Mersin İdman Yurdu, Karşıyaka’yı 1-0 yendi.

Türkiye TFF 3'üncü Lig 1'nci grup  32'inci hafta karşılaşmasında ligin lideri Yeni Mersin İdman Yurdu kendi evinde Karşıyaka takımı ağırladı. 

Mersin İdman Yurdu maça Sertaç Güzel (K), Ömer Alper Tatlısu, Aziz Aksoy, İbrahim Konuksever, Taygun Vurgun, Chris Gürkan, Erdem Onur Beytaş, Ömer Önder, Kağan Miray Bağış, Tunç Behram, Yusuf Yıldırım ilk 11'i ile sahaya çıktı. 

Yeni Mersin İdman Yurdu maça baskılı başlayan taraf oldu. 10'ncü dakikada Karşıyaka'nın atağı faul ile durdurulunca iki takım arasında gerginlik yaşandı ve oyuncular birbirine girdi. Hakem oyuncuları ayrıldıktan sonra Mersin İdman Yurdundan Ömer Alper ve Aziz Aksoy sarı kart görürken Karşıyaka'dan Emre Gerici sarı kart gördü. Mersin İdman Yurdu baskılı ve önde gelen bir oyun sergileyince rakip Karşıyaka da tempoyu yükseltti ve orta sahada dengeli bir çekişme sonucu her iki takımda net gol pozisyonlarina giremedi ve ilk yarı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya oyun ve tempo olarak yüksek başlayan taraf Mersin İdman Yurdu oldu. 52'nci dakika da sağ kanatta Umut Aydın'ın açtığı orta da ceza sahası içinde topla buluşan Ömer Önder isabetli bir vuruşla topu ağlara gönderince Mersin İdman Yurdunu 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra daha agresif bir şekilde hücum futbolu oynayan mersin ekibi 65.dakika da Umut Aydın'ın ceza sahası içinde vurduğu topu direkte patladı. Sonrasında ataklarına devam etse de net gol pozisyonu bulamadı ve Mersin İdman Yurdu maçtan 1-0 galip ayrıldı ve şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı.


Etiket: mersin, haber, miy


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA