’Çocuklarımız İçin Tek Yürek’ projesi sona erdi

Tarih: 19 Mayıs 2023 Cuma 13:26

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası çocuklar için hayata geçirilen ’Çocuklarımız İçin Tek Yürek’ projesi, düzenlenen kapanış töreni ile birlikte sona erdi.

Mersin Üniversitesi Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde düzenlenen kapanış törenine, Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar, Erdemli Belediyesi Başkanı Mükerrem Tollu, Akdeniz Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Eğin, Mersin İl Mili Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Nazmi Kendigelen, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet İsmail Yağcı, Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk ve Prof. Dr. Mehmet Çağrı Çetin, Rektör Danışmanlarımız Prof. Dr. Tuğba Yanpar Yelken ve Prof. Dr. İlker Fatih Kara, dekanlarımız, daire başkanlarımız, proje gönüllülerimiz, çocuklarımız ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, 'Mersin Üniversitesi Ailesi Çocuklarımız İçin Tek Yürek' isimli belgesel katılımcılara izletildi.

Protokol konuşmalarıyla devam eden törende söz alan Rektör Prof. Dr. Erol Yaşar depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileklerini iletti. Depremden en çok çocukların etkilendiğini ve bu gerçekten hareketle de böyle anlamlı bir projeyi hayata geçirdiklerini söyleyen Rektör Prof. Dr. Yaşar, “Depremden en çok etkilenen kesim ise hiç şüphesiz çocuklarımız oldu. Bu gerçekten hareketle, Üniversitemiz ile Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde “Çocuklarımız İçin Tek Yürek” projemizi hayata geçirdik. Türkiye’de depremden etkilenen çocuklarımız için hayata geçirilen en kapsamlı proje olan projemizde; 06-18 yaş arasındaki yaklaşık 400 kadar çocuk ve gencimizle, içerisinde birçok atölye ve eğitim programının olduğu faaliyetler gerçekleştirdik. Bugün de bu büyük ve anlamlı projenin kapanış törenini gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle; projemize katkı sunan tüm dış paydaşlarımıza, öğretim üyelerimize, sayıları 300’ü aşan gönüllülerimize ve idari personelimize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kapanış töreni, protokol konukları, eğitmenler, gönüllüler, çocuklar ve ailelerin sahnede toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirmesinin ardından sona erdi.


Etiket: mersin, haber, meü, erolyasar


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA