Genç Parti, Kılıçdaroğlu’nu destekleyecek

Tarih: 24 Mayıs 2023 Çarşamba 14:44

Genç Parti Mersin İl Başkanı Murat Çoban, cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

Genç Parti Mersin İl Başkanı Murat Çoban, cumhurbaşkanlığı 2’nci tur seçimlerinde Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini açıkladı.

Pazar günü 2’nci kez sandık başına gidilecek olan Türkiye’de seçim heyecanı arttı. Ata İttifakı Adayı Sinan Oğan’ın Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleme yönündeki kararının ardından gözlerin çevrildiği Zafer Partisi’nde Genel Başkan Ümit Özdağ ise CHP Lideri ve Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ‘yola devam’ dedi.

Partilerin birer birer destek açıkladığı ortamda kararı merakla beklenen Genç Parti’nin de adayı belli oldu. Cem Uzan liderliğinde kısa sürede önemli bir oy potansiyeline ulaşan, günümüzde ise faaliyetlerini sürdüren Genç Parti’de Mersin İl Başkanı Murat Çoban, “Geleceği oylayacağımız ülkemizde yarınlara umutla bakmayı sürdürebilmek için kan değişimine ihtiyaç olduğu ortadadır. Sayın Kılıçdaroğlu’nun sandıktan galip çıkmasını diliyoruz” diye konuştu.


Etiket: mersin, gençparti, kemalkılıçdaroğlu, seçim, haber, muratçoban,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA