Turizm Fakültesinde mezuniyet heyecanı

Tarih: 12 Haziran 2023 Pazartesi 16:56

Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Uğur Oral Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Atasoy, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Uysal Yenipınar ve Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Yarış ile öğretim elemanları, Mersin Turizm Mezunları Derneği (METİOD) Başkanı Öğr. Gör. Erdem Daşçı’nın yanı sıra mezunlarımız ve yakınları katıldı.

Mezuniyet töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Üniversitemiz tanıtım filminin konuklara izletilmesiyle başladı. Daha sonrasında Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Atasoy’un kaleme aldığı “Türkiye Turizmi” ve “Mersin” isimli şiirler Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü'nde yayın şefi olarak çalışan ve aynı zamanda da bir şair olan Baha Sadık Akıner ve Turizm Rehberliği yüksek lisans öğrencimiz Selin Yeşilova tarafından okundu.

MEZUNİYET TÖRENİ, AÇIŞ KONUŞMALARI İLE DEVAM ETTİ

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, "Umarım yaralar yakın zamanda tam olarak sarılır. Depremden sonra çalışmalar yürüten diğer tüm sivil toplum kuruluşları gibi METİOD yetkililerine de teşekkür ederim. "Bilimin ve çağdaşlığın ışığında bir dünya üniversitesi" parolası ile Mersin Üniversitesi, kurulduğu günden itibaren her alanda kendisini geliştiren, başarı sıralarında yukarı tırmanan, ulusal ve uluslararası birçok ödül kazanan üniversite konumunda. Üniversitemizin her anlamda; yani bilimsel, sosyal, kültürel ve ekonomik olarak daha da güçlenerek hedefine ulaşacağına inancım tamdır" dedi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve aynı zamanda fakülte birincisi olan Prof. Dr. Namık kemal Şahbaz'a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Turizm Rehberliği Bölümü birincisi Yağmur Sarıboğa'ya Dekan Prof. Dr. Ahmet Atasoy, Turizm İşletmeciliği Bölümü birincisi Nurcan Karataş'a da Turizm İşletmeciliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Levent Koşan plaket ve temsili diplomalarını verdi.

Dereceye giren öğrencilere plaket ve temsili diploma takdiminin ardından, mezun olan diğer öğrencilerimize temsili diplomaları Üniversitemiz Turizm Fakültesi öğretim elemanları tarafından takdim edildi.

Diplomalarını alan öğrencilerimizin, keplerini havaya atması ve hep beraber 10. Yıl Marşı’nı söylemelerinin ardından mezuniyet töreni sona erdi.


Etiket: mersin, haber, meğ


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA