İneğe içki vermişti: Tutuklandı

Tarih: 20 Haziran 2023 Salı 16:49

Mersin’de bir ineğe içki şişesinde sıvı verdiği görüntüleriyle sosyal medyada tepki çeken Bülent Demirbilek, ’Uyuşturucu madde bulundurmak’ suçundan tutuklandı.

Tarsus ilçesinde bir kurbanlık çiftliğinde bir ineğe içki içirdiği iddia edilen ancak ilaç verdiğini iddia eden Bülent Demirbilek yakalandı. Şahsa 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu çerçevesinde 4 bin 554 lira para cezası uygulandı. Ayrıca şüphelinin uyuşturucu madde bulundurmak suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi ve gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bülent Demirbilek, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Demirbilek ile birlikte görüntüyü çekip, sosyal medya hesabında paylaşan çiftliğin sahibinin oğlu K.E. de gözaltına alındı. K.E., ifadesinin ardından serbest kaldı.

 


Etiket: mersin, haber, içki


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA