Sağlıkçılar mezuniyet sevinci yaşadı

Tarih: 21 Haziran 2023 Çarşamba 15:39

Mersin Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, düzenlediği mezuniyet töreni ile 18. dönem mezunlarını meslek hayatına uğurladı.

Mezuniyet törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Hakan Öztürk, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. İbrahim Duman ile Öğr. Gör. Ufuk Akkurt, öğretim elemanları, idari personeli ve mezunlar yakınları katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Öztürk, “Okulumuza ilk adım attığınız günden beri zorlu bir yolu bitirdiniz ve mezun oluyorsunuz. Sevgili mezunlarımız, becerilerinizi tutuma dönüştürmeniz zamanla olacaktır. Kaliteli bir sağlık hizmeti için kendinizi sürekli geliştirmeniz gereklidir. Bu doğrultuda yıllardır sizler için çalışan çok değerli hocalarınıza teşekkür ediyorum. Sizi; bilgi, beceri ve ustalıkları ile yetiştirmek için ellerinden geleni yaptılar. İki yıl önce bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınızla ne kadar gururlansanız azdır. Mezunlarımız; siz ailelerine, hocalarına ve atalarına layık olarak mesleklerini icra edecektir. Sevgili mezunlarımız; hastaların şefkate ve ilgiye ihtiyacı vardır. İnsani değerlerle hastalara yaklaşmadığınız zaman hasta takip ve tedavi süreci eksik kalacaktır. Her biriniz ülkemiz için çok önemlisiniz. Aklın ve bilimin yolunda ilerleyin. İnsan sevginiz ve hizmet aşkınızın hiç bitmemesini diliyorum. Yolunuz açık olsun” dedi.

Konuşmasını Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle hayatını kaybeden Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri Kaan Özkan ve Havva Özkan’a rahmet dileyerek başlayan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. İbrahim Duman ise; öğrencilerimizi ve hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı unutmadıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından mezuniyet töreni, Tıp Fakültesi Tıp Tarihi ve Etik Anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Oya Öğenler’in mezun öğrencilere mesleki yeminlerini ettirmesiyle devam etti.

Mezuniyet töreni, öğrencilerimizin 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini atmasıyla birlikte sona erdi.

 


Etiket: mersin, haber, meü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA