Büyükşehirin yüzme kursu kayıtları başladı

Tarih: 4 Temmuz 2023 Salı 10:34

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Mersinliler tarafından yoğun ilgi gören Büyükşehir Belediyesi yüzme kursu kayıtları,3 Temmuz itibariyle alınmaya başlandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin en sevilen ve ilgi gören kurslarından biri olan yüzme kursu kayıtları, 3Temmuz itibariyle alınmaya başlandı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından açılan yüzme kurslarına, 6 yaş ve üzeri herkes katılabiliyor.

3 Temmuz’da başlayan, 6-8, 8-11, 12-14, 15-17 ve 18 yaş üzeri olmak üzere 5 farklı grupta verilecek yüzme kursları7 Eylül’e kadar sürecek. İki haftalık periyotları kapsayan yüzme kursları Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri ücretsiz bir şekilde verilecek.

TEKSİNuygulaması üzerinden veya Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda şahsen yapılan kayıtlarda,sağlık raporu belgesi ile birlikte 18 yaş altı çocukların veli izin belgesi isteniyor.

TAŞKIN: “HER SENE KURSİYER SAYIMIZI ARTIRIYORUZ”

2022 yaz sezonunda sadeceilk ayda 4 binin üzerinde kursiyere hizmet verdiklerini söyleyen Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Emrullah Taşkın, “Bu yıl, bu sayının üzerine çıkmayı hedefliyoruz. Haftanın dört günü yüzme eğitimi alacak olan çocuklarımız, günde birer saatlik eğitimin sekizinci saatinde, rahatlıkla yüzebilecek duruma geliyorlar” dedi.

Haftanın kalan günlerini havuzun bakım ve temizliğine ayırdıklarını ifade eden Taşkın, “Şu anda haftanın 4 günü hizmet veriyoruz, ancak talep çok fazla olursa, kurs günü sayımızı artırabiliriz” diye konuştu. Yediden yetmişe yüzme bilmeyen herkesi kursa davet eden Taşkın, “Katılacak kişi 18 yaşın altındaysa, veli izin belgesi ve sağlık raporu ile Dairemize başvurabilir” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA