Mersin’de torbacılara şafak operasyonu: 16 gözaltı

Tarih: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 10:15

Mersin’de ’torbacı’ olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 16 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilerin belirlenmesine yönelik 3 ay süren fiziki ve teknik takip sonucunda 'torbacı' tabir edilen 30 şüpheli tespit etti. Elde edilen bilgiler istikametinde bu sabah belirlenen adreslere özel harekat ve dron desteğiyle şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda 16 şüpheli gözaltına aldı. Adreslerde yapılan aramalarda ise 25 adet sentetik ecza, 16 kök kenevir bitkisi, 6.86 gram esrar, 32.47 gram metamfetamin, 2 uyuşturucu madde kullanmaya yarayan aparat ile 1 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.Gözaltına alınan şüpheliler, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Öteyandan gözaltı kararı verilen 14 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA