Jandarma zehir tacirlerine göz açtırmıyor

Tarih: 28 Temmuz 2023 Cuma 12:43

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik iki ilçede eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi, 6 şüpheli gözaltına alındı.

Tarsus ve Mut İlçelerinde bahçede yetiştirdikleri kenevir bitkisinden elde ettikleri uyuşturucu maddeyi satmaya çalışan şüphelileri tespit eden Jandarma, şüpheli şahısları yakalamak ve uyuşturucu maddelere el koymak amacıyla takip başlattı. Yapılan takip ve araştırma sonucunda şüpheli şahısların uyuşturucu maddeyi sevk ettikleri esnada operasyon icra eden Jandarma 6 şüpheli şahsı suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.
Yakalanan şüphelilerin ev, araç ve bahçelerinde arama yapan ekipler; 24 kliogram skunk ve 3550 kök kenevir bitkisi ile 1 adet av tüfeğine el koydu.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklanırken, 4 şüpheli şahıs ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Etiket: mersin, haber, jandarma, uyuşturucu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA