Merkez kütüphane her mevsim açık

Tarih: 30 Temmuz 2023 Pazar 11:16

Kongre ve Sergi Sarayı’nda hizmet veren Merkez Kütüphane, yaz aylarında da öğrencilerin uğrak noktası oluyor.

Büyükşehir Belediyesi, öğrenci dostu uygulamaları ve hizmetleriyle öğrencilerin maddi ve manevi her anlamda yanında olmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren Merkez Kütüphane, yaz aylarında da öğrencilerin uğrak noktası oluyor. Öğrencilere ev sahipliği yapan kütüphanede çay, kahve ve internet hizmetleri de ücretsiz sunuluyor.

MERKEZ KÜTÜPHANE’NİN KAPISI HER GÜN 12 SAAT AÇIK

Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda hizmet veren Merkez Kütüphane, haftanın 7 günü sabah 8.00 akşam 20.00 saatleri arasında kapısını açık tutuyor. Evde çalışma ortamı verimli olmayan ya da yeterli motivasyonu sağlayamayan öğrenciler, kütüphane ortamında bir arada olmanın verdiği motivasyonla ders çalışıyor. Vatandaşlar da üye olarak 15 gün süre ile Merkez Kütüphane’den kitap alabiliyor. Kütüphanede ayrıca, Büyükşehir’in branş öğretmenleri öğrencilerin sorularını yanıtlıyor.

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA