Sahte ilaç üretirken yakalandılar

Tarih: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 10:32

Mersin’de, sahte ilaç imalatı ve satışı yapan 2 kişi yakalanırken, farklı markalar ve ebatlarda paketlenmiş halde toplamda 1720 kutu reçetesiz ilaç da ele geçirildi.

Mezitli İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğine bağlı ekipler yaptıkları çalışmalarda ilçe de sahte ilaç imalatı ve satışı yapıldığını belirledi. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yapan ekipler, sahte ilaç imalatı ve satışı yapan A.A. ve H.E.'nin açık kimlik ve adreslerini belirledikten sonra operasyon düzenledi. Operasyonda, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramada farklı markalar ve ebatlarda paketlenmiş halde toplamda 1720 kutu reçetesiz ilaç ele geçirildi.

A.A. ve H.E. yakalanarak gözaltına alınırken, farklı markalar ve ebatlarda paketlenmiş halde toplamda 1720 kutu reçetesiz ilaca da el konuldu Şüpheliler Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulanırken, soruşturma çok yönlü olarak sürüyor. 


Etiket: mersin, haber, asayiş


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA