Carettalar 3’de 3 yaptı

Tarih: 2 Ekim 2023 Pazartesi 10:36

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Erkek Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda oynadığı maçı 90-73’lük üstünlükle tamamladı.

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka ile deplasmanda oynadığı maçı 90-73’lük üstünlükle tamamladı.

İzmir Altındağ Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanan maçta Carettalar şehre galibiyet ile dönmenin sevincini yaşadı.

Mücadelenin ilk periyodunu 23-18 üstünlükle tamamlayan Carettalar ikinci periyotta da üütün oyununu sürdürerek ilk yarıyı 49-41 ile önde tamamladı.

Üçüncü periyotta da mücadelesini sürdüren temsilcimiz 67-61 üstünlükle dördüncü periyoda başladı. Kıran kırana geçen mücadelenin son periyodunu da üstünlükle tamamlayan Carettalar, 90-73 skorla maçın galibi oldu.

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA