Tarsus’ta hasta vatandaşların yol sorunu çözüldü

Tarih: 3 Ekim 2023 Salı 14:26

Tarsus Belediyesi tarafından Dedeler Mahallesi’nde, diyaliz hastası bir vatandaş ile engelli bir vatandaşın yaşamını kolaylaştırmak amacıyla özel bir yol yapımı gerçekleştirildi.

Tarsus Belediyesi hizmetleriyle her bir vatandaşa ulaşıyor.Gelen talep üzerine harekete geçen Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, diyaliz hastası olan bir vatandaşın evine diyaliz arabası ile ulaşım sağlanabilmesi için önemli bir hizmete imza attı.Başkan Bozdoğan ayrıca engelli vatandaşın evine kolaylıkla ulaşabilmesi amacıylayolun parke ile döşenmesini sağladı.

Bu özel yol yapım projesi ulaşım zorluğu çeken 2 vatandaş içinbüyük bir rahatlama sağladı.Yapılan bu hizmet sayesinde artık diyaliz aracı, vatandaşın evinin önüne kadar sorunsuzca ulaşarak hayatını daha kolay bir hale getirecek.


Etiket: mersin, haber, tarsus, haluk, bozdoğan


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA