Oltalar Altın Kanca Surfcasting’de birincilik için atıldı

Tarih: 11 Ekim 2023 Çarşamba 11:11

Akdeniz Olta Balıkçıları Derneği’nin (AKOB-DER) düzenlediği Altın Kanca Surfcasting Turnuvası sona erdi.

Akdeniz Olta Balıkçıları Derneği’nin (AKOB-DER) düzenlediği, 6'ncı Altın Kanca Surfcasting Turnuvası kazananlara ödüllerin verdiği tören ile tamamlandı. Davultepe sahilinde 85 kulvardayapılan turnuvaya Adana, Osmaniye, Bursa ve Kocaeli’nden de takımlar katıldı. Toplamda 170 katılımcının yarıştığı turnuvada 85 takım yarıştı. Toplam 50 bin TL ödül verildi.

Kura çekimleriyle başlayan turnuva, balıkçıların birincilik adına oltasını Akdeniz’in mavi sularına atmasıyla sürdü.Turnuvada,resmi sirkülerdeki boyutlara göre en çok balığı tutan ilk 3’e ödül verildi.

Sabaha kadar süren olta atan yarışmacılarda birinciliği Osmaniye’den gelen Hunter Team aldı. Osman Aksoy ve Ertuğrul Kıraner ikilisi tuttuğu 13 balıkla 20 bin TL’lik ödüle hak kazandı.İkincilik ödülü bireysel olarak katılan Yakup Yıldız ve Melih Yaman’ın oldu. Toplam 10 balık tutan ekip 15 bin TL’nin sahibi oldu.10 bin TL olan üçüncülük ödülü ise Orkinos Team’denEray Çelik ve Erdal Elma’nın oldu.Ekip toplamda 8 balık tuttu. En büyük balığı tutan ekip ise Osmaniye SurfCasting ekibi oldu.Erkan Akyüz ve Alparslan Kural ikilisi31 santimetrelik Granyoz balığını tutarak5 bin TL’ye sahip oldu. Ödüller alanda düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Kazananlara para ödülünün yanı sıra balık plaketi, madalya ve balık malzemelerinin olduğu bir çanta da verildi. Sponsorlara da plaket verildi.

AKOB-DER Başkanı Serkan Koç,sabaha kadar süren turnuvanın oldukça keyifli geçtiğini belirterek,“Bizler için de Mersin için de güzel bir turnuva oldu. Beklenilen sonuç buydu. Güzel bir ambiyansımız oldu.Farklı illerden katılımlar oldu” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerinin kendileri için önemine değinen Koç,“Mersin Büyükşehir Belediyemiz de bu yıl Altın Kanca serimizde varlığını göstererek, ilimizi daha ileri taşımış oldu. Bir belediyenin büyüklüğünü ve olmazsa olmazlığını bir kez daha göstermiş oldu. Kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA