MTOSB’nin 30. Yılı coşkuyla kutlandı

Tarih: 16 Ekim 2023 Pazartesi 10:11

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) kuruluşunun 30. Yılını, Cumhuriyet’in 100. Yılında kutladı.

MTOSB 30. Kuruluş Yıldönümü Balosu’na Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Eşi Yıldız Pehlivan, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, CHP Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış ve Talat Dinçer, Deva Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, MTOSB Başkanı Sabri Tekli, MTSO Başkanı Hakan Sefa Çakır, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Sait Kayan,  MHP Mersin İl Başkanı Serdar Soydan, MGC Başkanı Kaya Tepe, MTOSB Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda sanayici katıldı. Düzenlenen gecede MTOSB Müteşebbis Heyetinde bulunan kurum ve kişilere, İSO 500 listesinde yer alan MTOSB firmalarına, 30, 20 ve 10 yılını doldurmuş firmalara plaket takdim edildi.

Plaket töreninin ardından sanatçı Linet’in sahne aldığı gecede sanayiciler 30. Yıl coşkusunu birlik ve beraberlik içerisinde yaşadı.


Etiket: mersin, haber, mtosb


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA