Hırsızlık şüphelileri polisten kaçamadı

Tarih: 23 Ekim 2023 Pazartesi 11:16

Mersin’de hırsızlık yaptıkları belirlenen 2 kişi yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ilçeye bağlı Yarenler, Koyuncu ve Tabiye mahallelerinde farklı tarihlerde meydana gelen evden hırsızlık olaylarını aydınlatmak için geniş çaplı çalışma yaptı. Çalışmaların ardından hırsızlık olaylarını gerçekleştirenlerin D.G. ve A.M. olduğu tespit edildi. Operasyonla gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada bilgisayar, tablet, cep Telefonu, TV, çay ve kahve makineleri, süpürge gibi çok sayıda çalıntı elektronik eşya bulundu. Şüphelilerin ayrıca Koyuncu Mahallesi Ersözler Sokak'ta meydana gelen GSM operatörüne ait tablo hırsızlığının firari şüphelisi olarak da arandığı tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheliden D.G. tutuklanırken, A.M. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.


Etiket: mersin, haber, hırsızlık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA