Çocuklar emin ellerde

Tarih: 30 Kasım 2023 Perşembe 10:20

Büyükşehir Belediyesi’nin kentin farklı noktalarına ve özellikle de dezavantajlı bölgelere açtığı çocuk gelişim merkezleri, ailelerin tercihi olmaya devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda kentin farklı noktalarına ve özellikle de dezavantajlı bölgelere Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde açtığı çocuk gelişim merkezleri, çocuklara kaliteli ve ücretsiz bir şekilde eğitim imkânı sunmaya ve ailelerin tercihi olmaya devam ediyor. Ücretsiz ve tam donanımlı bir eğitim sunulmasından dolayı Büyükşehir’in kreşlerini tercih eden aileler, çocuklarını Büyükşehir’e güvenle emanet ediyor, çocuklarındaki gelişimi gördükçe de mutlu oluyor. Verilen eğitim ve imkânlarla birlikte de çocuk gelişim merkezlerine olan ilgi, her yıl artarak devam ediyor.

“ÇOCUĞUMU BÜYÜKŞEHİR’İN KREŞLERİNE GÖZÜ KAPALI EMANET EDERİM”

3 yaşındaki oğlu MiraçHalkkent Çocuk Gelişim Merkezi’nde eğitim gören Zeynep Eren, çocuğunun Gelişim Merkezi’nde çok mutlu olduğunu ve arkadaşlarıyla çok güzel bir iletişim içerisinde olduğunu belirtti. Büyükşehir’in ücretsiz çocuk gelişim merkezi sayesinde, ceplerinde kalan parayı yine çocukları için başka alanlarda harcadıklarını ifade eden Eren, “Çocuğumburaya başladıktan sonra yemek seçmiyor, yüzü gülüyor, oyunlar oynuyor. Vahap Başkanımız hem gençlerin, hem de çocuklarımızın yanında.Çocuklar zaten geleceğimiz demek. Çocuğumu Büyükşehir’in kreşlerine gözü kapalı ve güvenli bir şekilde emanet ederim” dedi.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA