Yabancı sporcular, maratona hazırlanıyor

Tarih: 7 Aralık 2023 Perşembe 11:34

Bu yıl 5.’si koşulacak olan ‘Uluslararası Mersin Maratonu’ kapsamında 42 kilometrede koşacak olan yabancı sporcular, Darısekisi Örnek Köyü’nde antrenman yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından bu yıl 5.’si düzenlenen ve 10 Aralık’ta koşulacak olan ‘Uluslararası Mersin Maratonu’ kapsamında 42 kilometrede koşacak olan yabancı sporcular,Darısekisi Örnek Köyü’nde antrenman yaptı. Isınma, açma germe hareketleri ile vücutlarını koşu öncesi hazırlayan sporcular,Darısekisi Örnek Köyü etrafında koşu yaptı. Yüksek rakımlara çıktıkça egzersiz performansını artıran sporcular, maratona hazırlıklarını ve iddialarını tam gaz sürdürüyor. 

Mersin’e ilk defa gelen Bahreynli sporcu Ruth Kenet, “Burası, kendi ülkemde spor yaptığım yerlere benziyor. O yüzden çok memnun kaldım. Hedefim kendi en iyi zamanımın üzerine çıkmak. Çok sıkı çalışıyor ve antrenman yapıyorum. Bugün de çok güzel, yüksek bir yerde antrenmanımızı gerçekleştirdik” ifadelerini kullandı.


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA