Büyükşehirden hem öğrencilere hem de ailelerine destek

Tarih: 11 Aralık 2023 Pazartesi 10:18

Büyükşehir Belediyesi, bünyesindeki yurtlar ile öğrencilere aile sıcaklığını aratmayacak konforda ve kalitede barınma hizmeti sunmaya devam ediyor.

Öğrenci dostu belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan Merkez Erkek Öğrenci Yurdu, Gülnar Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu ve Gülnar Erkek Konuk Evi’nin hem kaliteli hizmeti hem de konforuyla, öğrencilere aile sıcaklığını aratmayacak bir barınma hizmeti sunmaya devam ediyor. Her geçen gün artan hayat pahalılığına karşı Büyükşehir’in yurtlarını tercih eden öğrenciler, Büyükşehir sayesinde barınma probleminden kurtuluyor. Öğrenciler yurtlarda barınmanın yanı sıra yemek, internet, çamaşır ve ütü ihtiyaçlarını da kolaylıkla gideriyor. Zamanla aile gibi olduklarını ifade eden öğrenciler, yurt imkânlarından ve konforundan oldukça memnun kaldıklarını dile getiriyorlar.

 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA