Mersin Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası başladı

Tarih: 28 Ocak 2024 Pazar 12:01

Mersin Masa Tenisi Spor Kulübünce bu yıl ‘Mersin 3. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nı düzenliyor.

Mersin’in bir spor kenti olması için spora ve sporculara verdiği desteği sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde Mersin Masa Tenisi Spor Kulübü (MEMTEK) iş birliğinde bu yıl ‘Mersin 3. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nı düzenliyor. Amerika, Rusya, Ukrayna, Irak, İran, Suriye ve Bosna Hersek’in içinde bulunduğu 7 ülke ve 32 ilden katılımcıların olduğu turnuvada 200 sporcu yarışıyor.

30 yaşın üstü herkesin katılımına açık olan ve 2 gün sürecek müsabakada yarışmacılar; 30- 39, 40-49, 50-59, 60-64, 65-69, 70-74 ve 80 yaş üzeri kategorilerinde birincilik için mücadele ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Bünyamin Gökayaz, bu yıl Mersin  Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası’nın 3.’sünü düzenlediklerini söyleyerek, “Farklı yaş gruplarından 7 farklı ülkeden, 32 farklı şehirden sporcularımız var. 80 yaş üzerinden 4 tane değerli sporcumuz var. 2 gün boyunca müsabakamız devam edecek” dedi. Sporcuların 2 gün boyunca Mersin’in tarihi ve doğal güzelliklerini gördüklerini aktaran Gökayaz, “Bugün de mücadele sahada başlıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in spora verdiği büyük desteklerle bu tip çalışmalar, etkinlikler Mersin’de artarak devam edecek” diye konuştu. 


Etiket: mersin, haber, büyükşehir,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA