Memleketi Mersin’de protesto edilen Başarır, vatandaşlara ‘Aktroller’ dedi

Tarih: 10 Şubat 2024 Cumartesi 17:25

CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, memleketi Mersin’de protesto edildi.

CHP Genel Merkezi tarafından Türkiye geneli başta olmak üzere Mersin’in Mezitli ve Tarsus ilçelerinde belirlediği Belediye Başkan Adaylarına tepkiler çığ gibi büyüyor. 10 Ocak’ta açıklanan ve aradan 1 ay geçmesine rağmen Mersin’e gelemeyen Başarır, danışmanın eniştesini aday olarak gösterdiği Mezitli’de protesto edildi. CHP Mezitli İlçe Başkanlığı önünde halka seslenen Başarır, partililer tarafından ‘Faizci’, ‘Kılıçdaroğlu’nu sen hancerledin’, ‘Yazıklar olsun sana’, ‘Kılıçdaroğlu sizi sırtında taşıdı’, ‘Kılıçdaroğlu’nun sayesinde oradasın’, ‘Hain’, ‘Zıp Zıp Mahir’, ‘Mezitli’den elini çek’ şeklinde yuhlanarak protesto edildi. Başarır; kürsüde konuşmasını yaparken eylem düzenleyen partililere ‘O Ak Partinin, sarayın trollerini atın oradan’ demesiyle bazı Başarır’ın ekibi, partililere saldırdı. Eylem düzenleyenlerin arasında Mezitli Alevi Kültür Derneği Başkanı Ferdi Koç ve çok sayıda partilinin de darp edildiği gözlendi. Alevilere; ‘AKP’nin trolleri’ diyen Başarır, alandaki vatandaşlardan tepki alırken, partililer tarafından konuşması dakikalarca yuhlandı.


Etiket: mersin, haber, chp


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA