Mersin’de yolcu otobüslerine ve minibüslere sıkı denetim

Tarih: 16 Şubat 2024 Cuma 12:22

Mersin’de yolcu taşımacılığı yapan otobüs ve minibüsler denetlendi.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Jandarmaları, araç sürücülerinin kurallara uyma düzeyinin üst seviyeye çıkarılması, korsan taşımacılık faaliyetlerinin engellenmesi ve güvenli bir seyahat ortamının sağlanarak kazaların en aza indirilmesi amacıyla denetim yaptı. İl genelinde jandarma sorumluluk bölgesinde 4 gün süren denetimde şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşıyan minibüs, midibüs ve otobüsler ile sürücüler kontrol edildi. İcra edilen denetimde 861 araç ve sürücüsü denetlendi, denetim esnasında araçlarda yolcu olarak bulunan toplam 2.583 vatandaşa emniyet kemerinin kullanımı ve önemi hakkında bilgi verildi.

Jandarma ekipleri, yolcu taşıyan araç sürücüleri ile diğer yol kullanıcılarının güvenli şekilde seyahat etmelerini sağlamak için trafik denetimlerinin devam edeceğini belirtti.


Etiket: mersin, haber, jandarma,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA