48 yıl ceza ile aranıyordu, yakalandı

Tarih: 27 Şubat 2021 Cumartesi 14:26

Van’ın Tatvan ilçesinde işlediğini cinayet nedeni ile 48 yıl hapis cezası verilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipler, Van'da işlenen bir cinayet nedeni ile 48 yıl hapis cezası verilen şüpheliyi yakalayarak adalete teslim etti.

Mersin Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekipler tarafından yürütülen istihbari ve fiziki çalışmalar sonucunda 16 Ağustos 2011 tarihinde Van'ın Tatvan İlçesinde meydana gelen kasten öldürme olayının firari şüphelisi olarak aranan M.Ş.D.'nin kentte geldiği bilgisini aldı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, MŞ.D.'yi  yakalayarak gözaltına alındı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesini alınan MŞ.D., daha sonra adliyeye sevk edildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen M.Ş.D., SEGBİS üzerinden Van 2'nci  Ağır Ceza Mahkemesi'nce kasten öldürme suçundan 25 yıl, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan 10 yıl 10 ay, 7 yıl 6 ay ve 5 yıl olmak üzere toplam 48 yıl 4 ay hapis cezası yüzüne karşı okundu. Kararın okunmasının ardından M.Ş.D., tutuklanarak Mersin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.


Etiket: Mersin, Emniyet Müdürlüğü, polis


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA