Michaela Astro yine yanılmadı

Tarih: 20 Mayıs 2024 Pazartesi 14:17

Dünyaca ünlü Astrolog Michaela Astro bugüne kadar birçok kere Uluslararası Astrolog ödülünü kazanmış bu alandaki başarısı tescilli bir isim oldu.

Öngörüleri bütün dünyada takip edilen Michaela Astro çok kısa bir süre önce ani bir şekilde bir dünya liderinin hayatını kaybedeceğini söylemişti. Bu öngörü günlerce konuşulurken Michaela Astro daha da ileri giderek Mayıs ayını işaret etmişti. Michaela Astro’nun bu öngörüsü tüm basında yer almış “Bir dünya lideri ölecek” şeklindeki açıklaması merak uyandırdı. 19 Mayıs tarihinde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’yi taşıyan helikopter kaza yaptı. Ve İran devlet televizyonu İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin hayatını kaybettiğini doğruladı. Gerçekleşen ölümle hemen Michaela Astro’nun kehaneti akla geldi. Duru görüsüyle bugüne kadar pek çok olayı bilen Michaela Astro, yakın takibe alınırken doğru çıkan öngörülerine devam ediyor. 


Etiket:


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA