22 yıl hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Tarih: 5 Mart 2021 Cuma 16:07

22 yıl hapis cezası ile aranan hırsız yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Mersin'de 22 yıl hapis cezası ile aranan hırsızlık zanlısı polisin başarılı çalışması ile yakalanarak cezaevine gönderildi.

14 Ocak 2015 tarihinde Mersin'de meydana gelen bina içinde muhafaza altına alınan eşyanın çalınması nedeni ile firari şüphelisi olarak aranan K.V., hakkında açıklan davada  22 yıl 10 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. Hükümün verilmesinin ardından kayıplara karışan V.K., Mersin Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yürütülen istihbari ve fiziki çalışmalar sonucunda önceki gün günü yakalanarak gözaltına alındı.
Sorgusu tamamlanan K.V., sevk edildiği Mersin Cumhuriyet Başsavcılığınada, 22 yıl 10 ay 7 gün hapis cezası yüzüne karşı okunarak, Mersin E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edildi.


Etiket: Mersin, polis, hırsız,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA