Yenişehir Belediyesi açık hava sinemasını mahallelere taşıyor

Tarih: 15 Ağustos 2022 Pazartesi 11:58

Yenişehir Belediyesi, vatandaşların nostaljik filmlerle keyifli bir yaz akşamı geçirmelerini sağlamak amacıyla mahallelere açık hava sineması kuruyor.

Bu kapsamda Çiçek Abbas, Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz, Nereye Bakıyor Bu Adamlar, Şark Bülbülü ve Züğürt Ağa gibi efsane filmler Yenişehirlilerle buluşacak. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, tüm vatandaşları film gösterimlerine davet etti.

Daha önce Gezici Sinema Günleri düzenleyen ve 32 mahallede beyaz perde kurarak, ücretsiz sinema filmi gösterimleri yapan Mersin Yenişehir Belediyesi şimdi de nostaljik açık hava sinemasını mahallelere taşıyor. Karahacılı, Çavak, Batıkent, Deniz, 50.Yıl ve Kuzeykent mahallerinde yapılacak açık hava sinema günleri her mahallede iki gün devam edecek. İlk gün nostaljik filmler, ikinci gün ise çocuk filmleri gösterilecek. Yenişehir Belediyesi, Karahacılı ve Çavak'ta film saatlerinde diğer kırsal mahallelerden de otobüs kaldırarak, vatandaşları taşıyacak. 16 Ağustos Salı günü başlayacak açık hava sinema günleri 28 Ağustos'ta sona erecek.


Etiket: mersin, haber, yenişehir, belediyesi, abdullah, özyiğit


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA