Tarsus TSO’da ekonomi mercek altına alındı

Tarih: 16 Şubat 2024 Cuma 12:52

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekonomi Gazetesi ve Sertrans Lojistik işbirliğiyle düzenlediği Ticarette Yeni Ufuklar Paneli gerçekleşti.

Moderatörlüğünü Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ın yaptığı panelde Ekonomi Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Güldağ, Ekonomi Gazetesi Yayın Koordinatörü Vahap Munyar ile birlikte Türkiye ve dünya ekonomisi, makro ekonomik göstergeler, seçim sonrası ve 2024 yılı öngörülerini aktardı.

Küresel ekonomi ve dış ticaretteki gelişmeleri yorumlayan panelistler daha sonra iş dünyasından gelen soruları yanıtladı.

İnteraktif ortamda gerçekleşen panelde ayrıca Tarsus ve bölge ekonomisindeki gelişmelere ve iş dünyasının beklentilerine dikkat çekildi.

Program öncesi Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde de incelemelerde bulunan Güldağ ve Munyar Başkan Koçak’tan detaylı bilgi aldı.


Etiket: mersin, haber, tarsus,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA