Mersin doğası fotoğraf sergisi açıldı

Tarih: 29 Nisan 2024 Pazartesi 12:37

Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Mersin’in doğasını ve Bolkar Dağı yörüklerinin doğayla olan ilişkisini tanıtacak olan fotoğraf ve bilgilendirme sergisi, 5 Mayıs Pazar gününe kadar Mersin Marina’nın ana koridorunda misafirlerini bilgilendirecek.

Mersin coğrafyası bulundurduğu önemli doğa alanları ve biyolojik çeşitlilik açısından önemli bir coğrafyayı oluşturmaktadır. Bu çoğrafya sadece yaban hayatı için değil, aynı zamanda doğanın parçası olankonar göçeryörük kültürü açısından da önem teşkil etmektedir. Mersin Marina ve Doğa Derneği işbirliği ile bu coğrafyanın, türlerin vekonar göçer kadim kültürünün tanınması amacıyla planlanan Mersin Doğası Fotoğraf ve Bilgilendirme Sergisi, Mersin Marina’nın ana koridorunda ilk açılışını yaptı.Doğa, kültürfotoğrafcısı ve Doğa Derneği Mersin Bölge Sorumlusu Turan Çetin’intoplam kırk adet fotoğrafın açıklamaları ile yer aldığı tanıtım sergisi, 5 Mayıs Pazar gününe kadar Mersin Marina’daaçık kalacak olup doğa temelliçocuk atölyeleri ile her yaştan misafirine Mersin doğasını ve konar göçer kültürünü tanıtmayı ve farkındalık sağlamayı amaçlamaktadır.


Etiket: mersin, haber, turan, çetin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
 
  GÜNCEL
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
 
  FACEBOOK
 


 
 
 


 
 
 
 

Mersin Ekspres | Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinekspres.com.tr © Copyright 2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. Mersin Ekspres basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA